Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes hagyma recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8 fej hagyma l dl olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors, vaj.

Elkészítés:
A hagymát forrásban lévő sós vízbe tesszük, majd párpercig lefedve főzzük. Lecsöpögtetjük és félbevágjuk, vágási felületével felfelé egy kivajazott tepsibe rakjuk. Sózzuk borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal és középmeleg sütőben egy órán át sütjük. A petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.(gazdagíthatjuk reszelt sajttal is).


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecomb » Hagymás pogácsa » Fokhagymás, tepsis csülök » Fokhagymás húsgolyók
» Hagymás, szalonnás röszti » Göngyölt fokhagymás csülök » Májkrémes hagymasaláta » Fokhagymás csirkecombok
» Fokhagymás sültzöldségek » Petrezselymes újburgonya » Fokhagyma-krémleves » Fokhagymás máj
» Hagymás kukorica leves » Francia hagymaleves 2. » Tejszínes fokhagymamártás » Fokhagymás szelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.