Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes hagyma recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
8 fej hagyma l dl olaj, 1 csokor petrezselyem, só, bors, vaj.

Elkészítés:
A hagymát forrásban lévő sós vízbe tesszük, majd párpercig lefedve főzzük. Lecsöpögtetjük és félbevágjuk, vágási felületével felfelé egy kivajazott tepsibe rakjuk. Sózzuk borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal és középmeleg sütőben egy órán át sütjük. A petrezselyem zölddel megszórva tálaljuk.(gazdagíthatjuk reszelt sajttal is).


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás máj » Hagymás zöldbabsaláta » Medvehagymás rizs » Hagymán sült kacsamáj
» Angol hagymaleves » Fokhagymás csirkecomb » Fokhagymás sült máj » Fokhagymás báránycomb
» Kemencében sült hagyma » Fehérboros póréhagymaleves » Gyömbéres hagymatea » Újhagymakrémleves
» Hagymás burgonya » Hagymás-diós csirke » Almás-hagymás hal » Fokhagymás ponty


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.