Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes hamis fasírt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
80 dkg krumpli
1 nagy fej hagyma
3 tojás
5-6 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
0, 5 dl tej
zsemlemorzsa
15 dkg csemegekukorica

bors
fele zsír-fele olaj a sütéshez
1 csokor petrezselyem zöld

Elkészítés:
A krumplit a lereszeljük. A hagymát felaprítjuk, majd egy tálban elkeverjük a krumplit a tojásokkal, liszttel, kukoricával, tejjel és az apróra vágott petrezselyemmel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát és annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy formázható masszát kapjunk.

A masszából egyforma nagyságú pogácsákat formálunk. A zsír és az olaj keverékét alacsony lángon felmelegítjük, majd a közepesen forró zsiradékban kis lángon szép pirosra sütjük a pogácsák mindkét oldalát.

Tényleg kis lángon süssünk, különben a krumpli nem tud átsülni.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halas burgonyás fasírt » Hamis tiramisu » Hamis krumplipüré » Tojásfasírt*
» Petrezselymes újburgonya » Hamis pizza » Szojafasirt 1 » Egyszerű fasirt
» Patiszon fasírt » Finom zöldségfasírt » Hamis túrósrétes » Hamis Eszterházy golyók
» Hamis töltött libanyak » Gyros tál (hamis) » Brokkoli fasírt » Hamis somlói galuska


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.