Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Piemonti mogyorotorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
200g mogyoro
200g tetszes szerinti fajta liszt
200g cukor vagy ennek megfelelo edesito
200g vaj
2 db tojas
Fel csomag sutopor

Elkészítés:
A mogyorot ledaraljuk. A tojasokat a cukorral (edesitovel) habosra keverjuk, belekeverjuk az olvasztott vajat, es a lisztet amibe belekevertuk a sutoport. Sutopapirral kibelelt tortaformaba tesszuk, 180fokon 30 percig sutjuk

Tanácsok:
Nagyon gyors es egyszeru az elkeszitese, es mindenbol 200 vagy 2 kell, igy konnyu emlekezni az adagokra.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: gribedli***


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorótorta » Piemonti csirke » Mogyorótorta nugátkrémmel » Pirított mogyorótorta
» Piemonti pite » Tolófánk » Omlós csók » Zserbógolyó
» Rizses rétes » Tulumba ( török édesség) » Duett édesség » Diós álom
» Habszelet II. » Kakaós aranygaluska » Tiramisu másképpen » Kétszinű kalács


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.