Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
1 közepes fej vöröshagyma,
görög fűszerkeverék.

Elkészítés:
Az egész csirkemájakat teflon serpenyőben kb. annyi hideg olajba helyezem, hogy félig ellepje. A hagymát vékonyan felszelem, és a máj közé rakom úgy, hogy lehetőleg az olaj ellepje. Mindenképpen jól záró fedővel le kell fedni, mert előfordulhat, hogy pattogni fog az olaj. És így, minden fűszerezés nélkül kis lángon főzni kezdem. Kb. 10 perc elteltével a gázról levéve, megforgatom a májakat, aztán megszórom a görög fűszerkeverékkel. Aztán szinten lefedve készre sütöm, kb. 15 percig. Ezután gyengén megsózom. Köretnek nagyon finom hozzá a hasábburgonya, majonézes kukorica vagy görög saláta.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns tojáskrém » Csirkemájkrém » Csirkemájas rizotto » Pikáns babfőzelék
» Csirkemáj kínai módra » Csirkemájas saláta » Pikáns burgonyafőzelék » Zsírban sült csirkemáj
» Zamatos csirkemáj » Pikáns nyúlcomb » Pikáns csirkemáj pástétom » Erdőszéli pikáns tarja
» Csirkemáj római tálban » Pikáns kiwi-eper saláta » Pikáns melegszendvicskrém » Hal pikáns mártásban


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.