Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns csirkemáj pástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kg csirkemáj
8 dkg libazsír
3 fej vöröshagyma fele vékonyra szeletelve, fele reszelve
5 magház nélküli zöldpaprika apró csíkokra vágva
10 keményre főzött tojás
10 evőkanál mustár
10 csapott kávéskanál bors
10 csapott kávéskanál só

Elkészítés:
A libazsírt felforrósítjuk és az egész csirkemájakat mindkét oldalukon megsütjük. Ez kb. 10 perc. Félidőnél megfordítjuk a májakat.
Kb. a sütés hetedik percében hozzáadjuk a vékony hagyma- és paprikaszeleteket és együtt sütjük készre.
Kihűtjük, majd hűtőszekrényben kifagyasztjuk.
A májat és a keménytojásokat kicsit összevágjuk, robotgépbe tesszük, és a zsírral, sülthagymával, a paprikával, a hagyma másik felével, mustárral, sóval, borssal krémesre turmixoljuk


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti pástétom » Pikáns sajtos lángos » Csirkemájas tarisznya » Csirkemájjal töltött cékla
» Habos libamájpástétom » Pikáns saláta » Pikáns metélt palacsinta » Csirkemáj angolszalonnával
» Májpástétom Maris módra » Fűszeres csirkemáj » Csirkemájas saláta » Pikáns keltál
» Tölcséres csirkemáj » Csirkemáj máshogy » Pikáns, sajtos fánk » Csirkemáj joghurtmártásban


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.