Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns csirkemáj pástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 kg csirkemáj
8 dkg libazsír
3 fej vöröshagyma fele vékonyra szeletelve, fele reszelve
5 magház nélküli zöldpaprika apró csíkokra vágva
10 keményre főzött tojás
10 evőkanál mustár
10 csapott kávéskanál bors
10 csapott kávéskanál só

Elkészítés:
A libazsírt felforrósítjuk és az egész csirkemájakat mindkét oldalukon megsütjük. Ez kb. 10 perc. Félidőnél megfordítjuk a májakat.
Kb. a sütés hetedik percében hozzáadjuk a vékony hagyma- és paprikaszeleteket és együtt sütjük készre.
Kihűtjük, majd hűtőszekrényben kifagyasztjuk.
A májat és a keménytojásokat kicsit összevágjuk, robotgépbe tesszük, és a zsírral, sülthagymával, a paprikával, a hagyma másik felével, mustárral, sóval, borssal krémesre turmixoljuk


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns csirkecomb. » Pikáns kiwi-eper saláta » Pikáns gesztenyetorta » Pikáns húsos palacsinta
» Bacon alatt sült csirkemáj » Csirkemájas rizotto » Csirkemáj lecsósan » Pikáns egytálétel
» Csirkemáj joghurtmártással » Saláta csirkemájjal » Csirkemájjal töltött gomba » Narancsos kacsahúspástétom
» Csirkemájas zöldborsós hús » Csirkemáj grillsütőben » Huspastetom Maris modra » Pikáns sajtos lángos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.