Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg pontyszelet
2 szál sárgarépa
10 dkg csiperkegomba
1 db zeller
1 dl tejszín
8 dl tej
1 db citrom
2 db babérlevél
1 halászlékocka

Elkészítés:
A sárgarépát és a gombát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

A halszeleteket jól megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel.

Lassú tűzön főzzük, nem nem szabad keverni, hogy a halszeletek ne törjenek. Ízesítjük még szűrt citromlével, babérlevéllel, és készre főzzük. Azonnal
tálaljuk.

Kínáljunk mellé friss pékárut.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns tojásrántotta » Halszelet pikáns bundában » Pikáns babos köret » Pikáns csirkemáj pástétom
» Sült csirke zöldségekkel » Pikáns keltál » Pikáns zellerleves » Pikáns narancsital
» Pikans izü sajtos langos » Csirkemell zöldségekkel » Pikáns, szeletben sült hús » Pikáns gesztenyetorta
» Halászlé másképp » Halászlé Ricsi módra » Pikáns leves pulykamellből » Pikáns kosárkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.