Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított csirkemáj vegyes zöldségkörettel (U1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
500g csirkemáj
1 közepes méretű vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma (elhagyható)
2 evk. olaj
2 dl 12%-os tejföl/joghurt
tetszés szerint: zöldborsó, brokkoli, sárgarépa...stb
tengeri só
bors
petrezselyem

Elkészítés:
A májat felengedjük, és hagymás olajon megpirítjuk fedő alatt. Miután megpirult, aláöntünk egy kevés vizet, hogy ne lepje el. Kb. 5 perc után mellé tesszük a zöldségeket, borssal, petrezselyemmel, és fokhagymával fűszerezzük. A vizet szükség szerint pótoljuk. Végül 2dl tejföllel behabarjuk. A legvégén sózzuk, hogy ne keményedjen meg a máj. Puhára pároljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: agave87


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vegyes gyümölcskrémleves » Vegyes grill » Kati csirkemája » Sajtos vegyes zöldség
» Csirkemájas pástétom » Vegyes disznósajtsaláta » Piritott gombás spárga » Pirított gríz
» Gyömbéres vegyes saláta » Római csirkemáj » Csirkemáj angolszalonnával » Csirkemáj tejben párolva
» Csirkemáj szalonnában » Gombás vegyessaláta » Csirkemájas tarja. » Vegyes friss saláta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.