Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított máj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4adaghoz:
50dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
1db közepes fej hagyma
2dl tejföl

majoranna
bors
pirospaprika
olíva olaj

Elkészítés:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majorannázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is.
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel.

Tanácsok:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legeslegvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszel, akkor kemény lesz a máj.

Update:1, kivéve, ha libamájból készül!

(A megadott kalória-, ch-, és zsírtartalom 4adagra értendő. A fehérjeérték:100g/4adag )

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 1102 kcal
Szénhidráttartalom: 32 gramm
Zsírtartalom: 60 gramm

A receptet beküldte: zse pi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz pirított zöldségek » Pirított chilis húscsíkok » Pirított csirke » Pirított zsemlekocka
» Pirított burgonya » Pirított puliszka-galuskák » Fűszeres pírított aprótök » Pirított csirke gombával
» Pirított mogyorótorta » Pirított báránymáj » Jávai piritott zölgség » Piritott gombás spárga
» Piritott dara leves » Kínai pirított tészta » Pirított gríz » Pirított fokhagymás saláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.