Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pirított tarhonya leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
-10 dkg házi tarhonya,
-só, bors,
--kis fej zeller,
-ételízesítő
-kevéske liszt,
-pirospaprika,

Elkészítés:
Kis olajon a tarhonyát , és a nagyon apró kockára vágott zellert megpirítom. Pár perc múlva megszórom egy kis liszttel,pirospaprikával. Ízlés szerint sózom, borsozom, és egy kis Delikátot teszek bele. Felengedem vízzel és készre főzöm.

Tanácsok:
Aki nem szereti a zellert, az csak a tarhonyát készítse el, de akkor kicsit több tarhonya kell.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: gyöngyike66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lencseleves » Kertifőzelék leves » Görög citromleves » Céklaleves
» Hagyma leves » Bográcsos krumplileves » Pásztortarhonya bográcsban » Sonkaleves húsvétkor
» Részeges lencseleves » Mackó úr gombalevese » Birsalma krémleves » Tejfölös szárazbableves
» Húsos-zöldséges tarhonya » Sajtleves » Francia hagymaleves » Vörösboros eperleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.