Tutireceptek.hu fejléc

Pirított zsemlekocka recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db zsemle, 1 ek zsír

Elkészítés:
Két zsemlét előbb szeletekre, majd csíkokra, végül kis kockákra vágunk. Egy
evőkanál zsírt megforrósítunk, és a zsemlekockákat beleforgatva, gyakran
kevergetve rózsaszínűre pirítjuk. A zsemlekockát piríthatjuk zsiradék nélkül is
- szárazon - a sütőben gyakori forgatás, keverés közben.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz pirított zöldségek » Pirított csirke » Pirított tarhonya leves » Fűszeres pírított aprótök
» Kaporleves zsemlekockákkal » Jávai piritott zölgség » Pirított báránymáj » Zöldséges pirított csirke
» Pirított csirke gombával » Pirított gríz » Piritott gombás spárga » Pirított tükörtojás
» Pirított fokhagymás saláta » Kínai pirított tészta » Pirított mogyorótorta » Pirított burgonya


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.