Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Piskóta gesztenyekrémmel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 tojás
5kanál porcukor
5 kanál sima liszt
1/2 sütőpor, pici só
25dkg fagyasztott gesztenyepüré
10 dkg porcukor
10 dkg ráma margarin
3 dl tej
1 vanilia puding
1 marcipános cukormáz

Elkészítés:
A vanilia pudingot megfőzöm, féreteszem.
A tojásokból elkészítem a piskótát, ha kihült hosszában kettévágom, közben elkészítem a krémet.
A felengedett gesztenyemasszát összekeverem a 10
dkg margarinnal a porcukorral, és a kihült puding-
gal, a kettévágott piskótára kenjük, rátesszük a másik lapot, és a vízzel elkevert marcipános cukormázzal bevonjuk. Szeletelés után tejszinhabbal diszíthetjük
Jó étvágyat

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: cinóka52


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puncsos-habos piskótatorta » Villámpiskóta mikróban » Piskóta --gluténmentes » Rakott piskóta
» Puncsos piskótatekercs » Céklás-csokis piskóta » Tejszínes-csokis piskóta » Reform piskóta
» Almás piskóta(Kata-féle) » Mascarponés piskóta » Meggyes Rotschild-piskóta » Babapiskótás süti
» Magdi néni babapiskótása » Piskóta rolád » Málnás babapiskótás » Tejfölös-tejszínes piskóta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.