Tutireceptek.hu fejléc

Piskóta gesztenyekrémmel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 tojás
5kanál porcukor
5 kanál sima liszt
1/2 sütőpor, pici só
25dkg fagyasztott gesztenyepüré
10 dkg porcukor
10 dkg ráma margarin
3 dl tej
1 vanilia puding
1 marcipános cukormáz

Elkészítés:
A vanilia pudingot megfőzöm, féreteszem.
A tojásokból elkészítem a piskótát, ha kihült hosszában kettévágom, közben elkészítem a krémet.
A felengedett gesztenyemasszát összekeverem a 10
dkg margarinnal a porcukorral, és a kihült puding-
gal, a kettévágott piskótára kenjük, rátesszük a másik lapot, és a vízzel elkevert marcipános cukormázzal bevonjuk. Szeletelés után tejszinhabbal diszíthetjük
Jó étvágyat

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: cinóka52


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós-fügés babapiskótás » Babapiskótás krémes szelet » Szilvás mikrós piskóta » Húsvéti nyuszi piskóta
» Csokis rakott babapiskóta » Bevált piskótarecept » Meggyes piskóta2 » Töltött piskóta
» Babapiskóta torta » Babapiskótás finomság » Zabkorpás piskóta » Erdélyi Piskóta
» Karin narancsos piskótája » Tejfölös-tejszínes piskóta » Különleges piskótás alagút » Emese vizes piskotaja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.