| Piskóta gesztenyekrémmel receptSütemények, édességek Hozzávalók: 5 tojás 5kanál porcukor 5 kanál sima liszt 1/2 sütőpor, pici só 25dkg fagyasztott gesztenyepüré 10 dkg porcukor 10 dkg ráma margarin 3 dl tej 1 vanilia puding 1 marcipános cukormáz Elkészítés: A vanilia pudingot megfőzöm, féreteszem. A tojásokból elkészítem a piskótát, ha kihült hosszában kettévágom, közben elkészítem a krémet. A felengedett gesztenyemasszát összekeverem a 10 dkg margarinnal a porcukorral, és a kihült puding- gal, a kettévágott piskótára kenjük, rátesszük a másik lapot, és a vízzel elkevert marcipános cukormázzal bevonjuk. Szeletelés után tejszinhabbal diszíthetjük Jó étvágyat Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: cinóka52 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |