Tutireceptek.hu fejléc

Polip borraguban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
0,5 kg polip
2 dl fehérbor
3 dl paradicsomszósz
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
kevés olívaolaj
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
csipet bazsalikom
2 ek. petrezselyem
1 db

Elkészítés:
Olajon megpirított hagymára, fokhagymára tesszük a polipot, és azt is megpirítjuk. Ha kész felöntjük fehérborral, majd hagyjuk, hogy az alkohol elpárologjon. Hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, megborsozzuk, és lefedve egy órán át főzzük. A zöldfűszernövényeket a végén keverjük bele.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Polipsaláta » Polip olívaolajban sütve » Fűszeres bébipolip » Polipsaláta másként
» Zöldséges halpüréleves » Tőkehalfilé sajttal » Sült kárász » Tőkehal mustármártással
» Busafilé » Diós-zelleres haltekercsek » Batyuban sült halfilé » Fóliában sült hal
» Apróhal sült (Samak Ma'li) » Göngyölt hering » Sajtos ponty » Apatini káposztás harcsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.