Tutireceptek.hu fejléc

Ponty oroszosan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1.5 kg ponty
12 dkg vaj
4 dl tejföl
6 dkg liszt
3 dkg zsemlemorzsa


Elkészítés:
A felszeletelt halat sóval bedörzsöljük,lisztben megforgatjuk,vajban kisütjük.A kisült szeleteket tűzállóedénybe rakjuk és leöntjük a tejföllel.Meghintjük zsemlemorzsával és néhány percre a forró sütőbe tesszük.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos ponty tepsiben » Dorozsmai molnár ponty » Ponty zöldséggel » Tejfölös ponty
» Korhely halászlé pontyból » Pityókás ponty » Tejfölös-gombás ponty » Kefirben párolt ponty
» Rácponty » Fokhagymás ponty » Ponty Orly módra » Diós rántott ponty
» Magyaros pontykocsonya » Rántott ponty hawaii módra » Töltött pontyfilé » Hússaláta oroszosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.