Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ponty oroszosan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1.5 kg ponty
12 dkg vaj
4 dl tejföl
6 dkg liszt
3 dkg zsemlemorzsa


Elkészítés:
A felszeletelt halat sóval bedörzsöljük,lisztben megforgatjuk,vajban kisütjük.A kisült szeleteket tűzállóedénybe rakjuk és leöntjük a tejföllel.Meghintjük zsemlemorzsával és néhány percre a forró sütőbe tesszük.
Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pörkölt Ponty » Sajtos ponty » Pityókás ponty » Tepsis töltött ponty
» Dióbundában sült ponty » Vörösboros pontyfilé » Magyaros pontykocsonya » Ponty variáció
» Dorozsmai molnárponty » Gyümölcsös ponty » Gombás ponty » Lecsós ponty
» Sajtos ponty tepsiben » Ponty zöldséggel » Zöldségleves oroszosan » Tejfölös ponty


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.