Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Porhanyós vendégváró perec recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg finom liszt, 25 dkg disznózsír vagy margarin, 15 dkg kristálycukor, 2 db tojás, 3 db kemény tojás sárgája, 1 egész citrom leve, 1 csomag sütőpor. A meghintéshez: 1 csomag vaníliacukor.

Elkészítés:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, és fél óráig pihentetjük, majd ujjnyi vastag rudakat sodrunk A sodrott rudakból dupla fonású pereceket formálunk amit a kikent, lisztezett tepsibe téve sütőben szép sárgára sütünk. Még melegen vaníliás cukorral meghintve kínáljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos vendégváró » Edit sajtos perece » Vendégváró sajttekercs » Vendégváró manduli módra
» Kreatív vendégváró » Vendégváró csülök » Sajtos-sós perec » Mákos-sajtos perec
» Perecem » Édes perecek » Vertperec 100 éves » Vendégváró csirke
» Őzgerinces vendégváró » Főtt perec » Zsíros perec » Perec, ami hetekig eláll


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.