Tutireceptek.hu fejléc

Porhanyós vendégváró perec recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg finom liszt, 25 dkg disznózsír vagy margarin, 15 dkg kristálycukor, 2 db tojás, 3 db kemény tojás sárgája, 1 egész citrom leve, 1 csomag sütőpor. A meghintéshez: 1 csomag vaníliacukor.

Elkészítés:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, és fél óráig pihentetjük, majd ujjnyi vastag rudakat sodrunk A sodrott rudakból dupla fonású pereceket formálunk amit a kikent, lisztezett tepsibe téve sütőben szép sárgára sütünk. Még melegen vaníliás cukorral meghintve kínáljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vendégváró jércezserbó » Vendégváró manduli módra » Mákos-sajtos perec » Vendégváró csirke
» Perec. » Vendégváró rudacska » Vendégváró hidegtál » Vendégváró rakott tojás
» Vendégváró sajtgolyók » Kreatív vendégváró » Vendégváró tejszines hús » Sajtos perec
» Vertperec 100 éves » Vendégváró "barack" » Perec, ami hetekig eláll » Vendégváró finomság


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.