Tutireceptek.hu fejléc

Pörkölt mogyoró recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
személyenként:
2 cl Amaretto likőr
2 cl kakaó krémlikőr
2 cl tejszín
2 cl tej

Elkészítés:
Öntsük össze az Amaretto likőrt és a kakaólikőrt a tejszín és a tej keverékével. Forrósítsuk fel, de ne forraljuk, mert a tej bőrösödik. Ezt az italt sem kell tűzforrón fogyasztani, akár vacsora előtt is elkészíthetjük.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorós fánk » Ropogós mogyorókrém » Mogyorós csokoládéfagylalt » Mogyorókrémlikőr
» Zöldborsós zúzapörkölt » Szarvaspörkölt » Csopaki pincepörkölt » Csülökpörkölt
» Gyerek mogyorós » Gombapörkölt paleosan » Mogyorós piskóta kenyérkék » Gombapörkölt riszzel
» Tojás pörkölt (feltét) » Tejfölös zöldbab pörkölt » Csokis-mogyorós fatörzs » Cukkinipörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.