Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pörkölt Ponty recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2 kg ponty,
20 dkg vöröshagyma,
10 dkg zsír vagy olaj,
25 dkg zöldpaprika,
20 dkg friss paradicsom,
15 dkg lecsó.

Elkészítés:
A pontyot megtisztítjuk, feldaraboljuk és besózzuk.
Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, meghintjük pirospaprikával és kevés vízzel feleresztjük.
Hozzáadjuk a negyedekre vágott zöldpaprikát, a gerezdekre vágott paradicsomot és felforraljuk.
A pontydarabokat zománcozott tepsibe rakjuk, ráöntjük a pörköltlevet és sütőben, öntözgetés közben, készre pároljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros pontykocsonya » Nagyidai cigánypörkölt » Körömpörkölt egyszerűen » Tejfölös ponty
» Zöldségpörkölt rizzsel » Pacalpörkölt » Tojás pörkölt (feltét) » Pontyleves lebbenccsel
» Tejfölös csirkepörkölt » Pasifogó pörkölt » Pörköltes partifalatka » Gombapörkölt paleosan
» Pörkölt zöldbabbal » Csirkepörkölt betyárosan » Birkapörkölt Erzsi módra » Pacalpörkölt (amc recept)


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.