Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pöttyös pecsenye recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg csontozott karaj
3 db sárgarépa
3 db petrezyelyemgyökér
4 db ecetes uborka
só.
bors
pirospaprika
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A karajba éles késsel hosszában három lyukat szúrunk.Az egyikbe a tisztított sárgarépát,a másikba a petrezyelyemgyökeret, a harmadikba az ecetes uborkát toljuk.Sóval,borssal,fokhagymával ízesített vizet forralunk,belefektetjük a húst és puhára főzzük.A puha húst lecsurgatjuk de azon melegen pirospaprikába forgatjuk.Alaposan lehűtjük és tálalás előtt vékony szeletekre vágjuk.Minden szelet közepén ott lesz a piros fehér meg a zöld pötty.Nemcsak mutatós ,de finom hideg pecsenye.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pöttyös sütemény » Boros libapecsenye » Erdészné pecsenyéje » Rakott szűzpecsenye
» Tejszínes-sajtos pecsenye » Petőfi pecsenye » Zöldbabos aprópecsenye » Szűzpecsenye töltve
» Déli pecsenye » Bassói aprópecsenye » Szezámmagos szűzpecsenye » Bajor szűzpecsenye
» Rozmaringos pecsenye » Galyasági aprópecsenye » Bükki kaszás pecsenye » Cigánypecsenye másképp


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.