Tutireceptek.hu fejléc

Profi piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:


• 2 dkg vaj
• 10 evőkanál víz
• 1 teáskanál szalakáli
• 8 evőkanál folyékony édesítőszer
• 14 evőkanál zabkorpa

Elkészítés:
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat.
Amint megfelelő állagúnak érzed a tésztát, tedd egy kivajazott tepsibe. 180 fokon körülbelül 20 perc alatt elkészül. A darabolással mindenképpen várd meg, amíg kihűl, különben nagyon könnyen törik.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babapiskótás krémes szelet » Babapiskótás puncs szelet » Hűsítő babapiskótás » Epres túrópiskóta
» Finom epres piskótarolád » Epres piskóta » Túró torta piskótaágyon » Babapiskóta meggyel
» Barackos babapiskótás » Tojáshabos babapiskóta » Ilona diós piskótája » Bevált piskótarecept
» Piskóta piskótával » Piskóta talléros » Kefíres meggyes piskóta » Piskótatorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.