Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Profi piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:


• 2 dkg vaj
• 10 evőkanál víz
• 1 teáskanál szalakáli
• 8 evőkanál folyékony édesítőszer
• 14 evőkanál zabkorpa

Elkészítés:
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat.
Amint megfelelő állagúnak érzed a tésztát, tedd egy kivajazott tepsibe. 180 fokon körülbelül 20 perc alatt elkészül. A darabolással mindenképpen várd meg, amíg kihűl, különben nagyon könnyen törik.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ausztrál almás piskóta » Puncsos piskótatekercs » Szedres-vaníliás piskóta » Tej-tojás mentes piskóta
» Epres piskótatorta » Sajtos, piskótaszendvics » Villám piskóta. » Diós piskótaholdacskák
» Szőlős piskóta » Piskóta U1 » Csokihabos piskóta » Csokoládés piskóta
» Mandarinos piskótatorta » Gluténmentes piskóta » Banános-habos piskótatorta » Pudingos piskóta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.