Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Profi piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:


• 2 dkg vaj
• 10 evőkanál víz
• 1 teáskanál szalakáli
• 8 evőkanál folyékony édesítőszer
• 14 evőkanál zabkorpa

Elkészítés:
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat.
Amint megfelelő állagúnak érzed a tésztát, tedd egy kivajazott tepsibe. 180 fokon körülbelül 20 perc alatt elkészül. A darabolással mindenképpen várd meg, amíg kihűl, különben nagyon könnyen törik.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnás mikrós piskóta » Eperkrém babapiskótával » Profiterol » Mézes piskóta
» Piskótatészta/Egyszerűen » Babapiskótás krémes szelet » Sajtos, piskótaszendvics » Albert piskóta
» Ananászkrém babapiskótával » Zabkorpás piskóta » Cseresznyés krémes piskóta » Málnás babapiskótás szelet
» Banános babapiskótás » Csokis rakott babapiskóta » Puncsos piskótatekercs » Epres-habos piskótatorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.