Tutireceptek.hu fejléc

Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg puha kecskesajt,
10 dkg márványsajt,
10 dkg tejszínes sajtkrém,
2 dl tejszín,
1-2 evőkanál brandy,
1 evőkanál apróra vágott, friss kakukkfű,
fél evőkanál apróra vágott, friss rozmaring,
negyed kávéskanál frissen őrölt bors.

Elkészítés:
A pástétom hozzávalóit egyszerűen összeturmixoljuk, majd kistálkába adagolva pirítóssal kínáljuk.


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Provanszi csirke » Provanszi saláta » Fűszervaj » Korhelyszendvics
» Húspástétom » Párizsikrém » Manduláskrém » Répakrém
» Tejfölös túró » Szardellakrémes bagett » Diétás szendvicskrém » Töltött bundás
» Fokhagymás bagett » Paprika-krém pirítóshoz » Sonkatekercs aszkipban » Gyors májpástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.