Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Puding variációk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 különböző puding (amit gyermekünk szeret),
20 dkg háztartási keksz,
20 dkg eper, málna, kisebb bogyós gyümölcs,
tejszínhab,
citromfű.

Elkészítés:
A zacskó utasításai szerint főzzük meg a pudingokat.
Készítsünk elő jó pár üvegpoharat és egy mélyebb tepsit, amibe beleférnek a poharak.
Tegyünk bele jeget és kevés vizet.
Töltsünk az első pudingból annyit, hogy a pohár ¼-ig érjen.
Tegyük a jégfürdőbe, hogy megdermedjen.
Jöhet rá a második fajta puding, melyet ismét a fürdőbe állítunk.
Most egy rész tört keksz, megint puding.
Végül a tetejére gyümölcs és tejszínhab.
A rétegek sorrendjének csak a képzeletünk szab határt, lényeg, hogy a puding után fürdő jöjjön.
Még színesebbé tehetjük a poharakat, ha nem állítva, hanem kissé ferdén öntjük bele a pudingot, így hosszabb fürdő kell, de mikor kész és egyenesen áll a pohár igazán szépen mutatnak benne a ferde pudingcsíkok.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kekszes-pudingos » Pudingos kétszersült » Csokipudingos kocka » Almás, rumos puding
» Házi csokipuding » Grízpuding meggyöntettel » Gombás libamáj puding » Joghurtos gyümölcspuding
» Húspuding » Meggyes-Pudingos Szelet » Puding » Pudingkocka
» Részeges eperpuding » Yorkshire pudingom » Fahéjas puding » Pudingos-túrós szelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.