Tutireceptek.hu fejléc

Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 filézett csirkemell
25 dkg sajt
3 dl tejszín
4 evőkanál mustár
1 citrom

bors

Elkészítés:
A csirkemellet mosd meg, majd töröld szárazra. A tejszínt keverd össze a mustárral, a reszelt sajttal, a borssal és az apróra vágott rozmaringgal. Forgasd bele a húst, és lefedve rakd a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek jól átjárják.

Pácolás után tedd át a csirkemelleket egy zsiradékkal kikent tepsibe. A húsok közé rakj karikákra vágott citromot, és pakolhatsz még bele fokhagymát vagy zöldfűszereket. Süsd meg 170 fokos sütőben körülbelül 35 perc alatt. Ha a hús puha, tehát könnyen beleszalad egy hegyes kés, a sajtos szósz pedig aranybarna, vedd ki a sütőből.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kajszibarackos csirkemell » Fűszeres rántottcsirkemell » Ázsiai csirkemell » Kelkáposztás csirkemell
» Mustáros csirkemell » Görögös csirkemell » Sajtos rakott csirkemell » Csirkemell barackosan
» Rozmaringos szaftos hús » Sonkás-fűszeres csirkemell » Spicces csirkemellsaláta » Natúr sült csirkemell
» Epres csirkemell saláta » Sonkás pórés csirkemell » Sűtőtökös csirkemell » Csirkemell saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.