Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 filézett csirkemell
25 dkg sajt
3 dl tejszín
4 evőkanál mustár
1 citrom

bors

Elkészítés:
A csirkemellet mosd meg, majd töröld szárazra. A tejszínt keverd össze a mustárral, a reszelt sajttal, a borssal és az apróra vágott rozmaringgal. Forgasd bele a húst, és lefedve rakd a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek jól átjárják.

Pácolás után tedd át a csirkemelleket egy zsiradékkal kikent tepsibe. A húsok közé rakj karikákra vágott citromot, és pakolhatsz még bele fokhagymát vagy zöldfűszereket. Süsd meg 170 fokos sütőben körülbelül 35 perc alatt. Ha a hús puha, tehát könnyen beleszalad egy hegyes kés, a sajtos szósz pedig aranybarna, vedd ki a sütőből.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rókagombás csirkemell » Sűtőtökös csirkemell » Csirkemell töltve » Csirkemell Hawaii módra
» Gombás- sajtos csirkemell » Mediterrán csirkemell » Csirkemell aszaltszilvával » Fetával töltött csirkemell
» Banános csirkemell » Gombás csirkemell » Sajtos csirkemell U1 » Karfiolos csirkemell
» Kapribogyós csirkemell » Juhtúrós csirkemell » Sajtban sült csirkemell » Korzikai csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.