Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pulykaragu rizzsel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kb.30 dkg pulykamell
tejszín
kukorica,borsó
olaj
hagyma
fokhagyma

bors
bazsalikom
kakukkfű
liszt vagy keményítő

Elkészítés:
A húst apróra vágom(kocka vagy csík).A hagymát feldarabolom,és olajon megfonnyasztom.Hozzáadom a húst,kicsit lepirítom,míg kifehéredik.Megsózom,borsozom,majd kis vizet teszek hozzá,belereszelek 2-3 gerezd fokhagymát,bazsalikomot adok hozzá,hagyom lassan főni,míg megpuhul a hús.Hozzáadom a kakukkfüvet.megszórom egy kis liszttel,vagy hozzáadok egy kis vízben feloldott keményítőt,és hozzáadom a tejszínt.1-2 perc főzés után kész is.
Rizzsel tálalom.

Tanácsok:
Ennek a kajának a népszerűbb neve nálunk PULYKATRUTYI......Mivel saját fejlesztésű,így a mennyiségek általában erősen változóak a hozzávalóknál,de egy kis érzéssel elkészíthető

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: hettikem


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykaraguleves » Cukkinis tokány rizzsel » Sajtos pulykamell rízzsel » Rizzsel töltött paprika
» Tengeri halfilé rizzsel » Rakott karalábé rizzsel » Pikáns pulykaragu » Pikáns, párolt pulykaragu
» Kapros pulykaraguleves » Zellerleves barna rizzsel » Pulykaragu » Csülök vadrizzsel
» Gombaleves rizzsel » Rizzsel töltött póréhagyma » Zöldséges pulykaragu 2 » Savanyú pulykaraguleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.