Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pulykaragu zöldséggel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell,
5dkg olaj,
1 közepes fej hagyma,
1 evőkanál liszt,
3 sárgarépa
20 dkg kukorica,
20 dkg vörös bab,
egy csokor petrezselyem,
1 evőkanál zöld bors,
só,
bors,
marhahúsleves.

Elkészítés:
A kukoricát és a babot egy szitán leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük és jól lecsöpögtetjük. A hagymát megtisztítjuk és durvára vágjuk, a petrezselymet megmossuk és finomra vágjuk, a sárgarépát megtisztítjuk és felvágjuk, a húst kis kockákra vágjuk. Az olajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk és hirtelen átsütjük benne a hagymát és a húst, a liszttel megszórjuk sóval és borssal ízesítjük, hozzáadjuk a sárgarépát és együtt pirítjuk tovább. Felöntjük levessel, beletesszük a kukoricát, a babot, a petrezselymet és a zöld borsot, majd mindezt együtt fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: morris07


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykaragu » Tejszínes pulykaragu » Báránycomb zöldséggel » Pulykaragu-leves
» Csirkemell zöldséggel » Fokhagymás pulykaragu » Pikáns, párolt pulykaragu » Grillcsirke zöldséggel
» Húsi csíkok zöldséggel. » Ponty zöldséggel » Savanyú pulykaraguleves » Zöldséggel töltött dagadó
» Alföldi pulykaraguleves » Ropogós tészta zöldséggel » Gyors pulykaragu » Zöldséges pulykaragu 2


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.