Tutireceptek.hu fejléc

Puncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 l feketeribizlilé
0.5 l narancslé
0.5 l száraz vörösbor
1-2 db fahéj
4-5 db szegfűszeg
1 db vaníliarúd
10 dkg porcukor
1 narancs

Elkészítés:
A ribizlilevet,a narancslevet,a vörösbort,a fűszereket,a felhasított vaníliarudat és a cukrot
elkeverjük és felhevítjük.A narancsot megmossuk,és kb.fél cm-es szeletekre vágjuk.Ezeket
elfelezzük vagy negyedeljük és a puncshoz adjuk.
Tálalás előtt a fűszereket és a vaníliarudat
kiszedjük.


A receptet beküldte: zsike66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Puncsital » Rumpuncs » Böbe féle puncsos » Puncskocka
» Gyömbéres puncs » Angol puncs » Egyszerű kávé puncs » Puncsos piskótatekercs
» Puncsos keksz-szelet » Puncsos rétes » Kínai teapuncs » Fehérboros-narancsos puncs
» Vörösboros puncs » Gyerekpuncs vérnarancsból » Karácsonyi puncs II. » Almapuncs tejszínnel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.