Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rácsos gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 1 sütőpor
- 25 dkg margarin
- 2 tojás sárgája
- só,
- tejföl


Töltelék:

- zöldségzöld
- 3 db zsemle
- 2 egész tojás
- só
- bors/oregánó
- 25 dkg szalonna
- 2 fej hagyma
- 1/2 kg gomba

Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a sütőporral + a margarinnal ---> Hozzáadjuk a tojások sárgáját + sót + a tejfölt és összegyúrjuk.
--> 2felé osztjuk --->A szalonnát és a hagymát apró kockára vágjuk és világosra sütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát és együtt pirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldségzöldet és a fűszereket, majd a 3db (vízbe áztatott)kicsavart zsemlét és a 2db tojást. A tészta egyik felét kinyújtjuk, tepsibe tesszük és rátesszük a gombás tölteléket --> a tészta másik feléből rácsokat készítünk, amit ráhelyezünk a töltelékre.
A tetejét megkenjük -felvert- tojással, reszelt sajttal meghintjük és megsütjük.


A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfeles gombás húsi » Finom bográcsos káposzta » Cherrys, gombás homár » Hagymás-gombás csirkemáj
» Gombás rakott csirkee » Gombás rizottó (Nők lapja) » Borsós laskagomba pörkölt » Gombaszósz
» Tejszínes gombamártás » Gombapaprikás bográcsban » Sonkás-gombás tészta » Rakott csirke gombával
» Gombás sonkatekercs » Erdei gombaleves » Juhtúrós töltött gomba » Rácsos almás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.