Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rákfarokkal töltött avokadó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 avokadókörte,
2 tk. citromlé,
5 dkg párolt rákfarok (konzerv),
4 ek. főtt rizs,
törött bors,
só,
2 ek. majonéz,
1 tk. finomra vágott petrezselyem,
3 dió bele.

Elkészítés:
Vágjuk hosszában ketté az avokadót, vegyük ki a magját. Keverjük össze a rákfarkot, a rizst, a törött borsot, a citromlevet és a majonézt. Töltsük meg vele az avokadót, majd szórjuk be a petrezselyemmel, és rakjunk mindegyik tetejére egy fél diót.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött makréla » Töltött fasírt sonkával » Avokádókrém málnaöntettel » Rizzsel töltött póréhagyma
» Avokádókrém 1. » Gyulai töltött karaj » Töltött gomba a mikróból » Sült töltöttpaprika
» Vecsési töltött hús » Töltött káposzta Ági módra » Töltött csülök hidegen » Töltött húsos kifli
» Májjal töltött karaj » Nyári töltött cukkíni » Töltött párizsiszeletek » Tepsis töltött ponty



Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.