Tutireceptek.hu fejléc

Rakott burgonya savanyú káposztával(keményítő napra) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Burgonya
Hagyma
Bacon
Olaj
Savanyú káposzta
Füstölt kolbász
só, bors

Mennyiségeket nem tudok írni mert én általában csak gondolomformán főzök.

Elkészítés:
Krumplit héjában megfőzöd, felkarikázod. Egy kis olajon hagymát pirítasz(én karikára vágom) meg egy kis bacontés ebbe beleforgatod a krumplit. Közben savanyú kápit megpárolod egy kis olajon egy kis vízzel, borssal de ha még finibbet akarsz akkor karikázz bele füstölt kolbit. Aztán jénaiba zutty a fele krumpli rá a káposzta aztán a maradék krumpli. Be a sütőbe. De nem kell sokáig sütni csak, hogy egy kicsit összesüljenek az ízek. Ha nagyon nem akarsz bűnözni akkor szedegesd ki a kolbit meg a bacont belőle. Az íze miatt kell bele. De mi megesszük és így is fogytunk. Nem kell bele sok.


A receptet beküldte: moncsi720404


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csiki burgonya saláta » Fokhagymas-sajtos burgonya » Édes-savanyú káposzta » Zöldséges rakott pulyka
» Hargitai rakott palacsinta » Hússal töltött újburgonya » Bajor savanyú pecsenye » Rakott túrós-tészta
» Rakott csülök » Sajtos burgonyaköret » Provence-i rakottas » Savanyúkáposzta leves 2.
» Sajttal rakott pulykamell » Rakott zöldségek » Burgonyasaláta kukoricával » Rakott csirkepaprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.