Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott burgonya savanyú káposztával(keményítő napra) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Burgonya
Hagyma
Bacon
Olaj
Savanyú káposzta
Füstölt kolbász
só, bors

Mennyiségeket nem tudok írni mert én általában csak gondolomformán főzök.

Elkészítés:
Krumplit héjában megfőzöd, felkarikázod. Egy kis olajon hagymát pirítasz(én karikára vágom) meg egy kis bacontés ebbe beleforgatod a krumplit. Közben savanyú kápit megpárolod egy kis olajon egy kis vízzel, borssal de ha még finibbet akarsz akkor karikázz bele füstölt kolbit. Aztán jénaiba zutty a fele krumpli rá a káposzta aztán a maradék krumpli. Be a sütőbe. De nem kell sokáig sütni csak, hogy egy kicsit összesüljenek az ízek. Ha nagyon nem akarsz bűnözni akkor szedegesd ki a kolbit meg a bacont belőle. Az íze miatt kell bele. De mi megesszük és így is fogytunk. Nem kell bele sok.


A receptet beküldte: moncsi720404


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú szív » Rakott egyveleg » Rakott hús » Rakott Ziti
» Sült burgonyapüré » Sajtos-gombás rakott hús » Rakott tök, vagy cukkini » Rakott puliszka
» Tina féle rakott krumpli » Rakott almás-túrós » Habos rakottas » Csiki burgonya saláta
» Burgonyás brokkolisaláta » Temesi rakott csülkös » Bajor savanyú pecsenye » Kolbászos rakott nokedli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.