Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott hurka recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kg burgonya
2-2 szál véres és májas hurka fagyasztva
3-4 nagy doboz tejföl


Elkészítés:
A héjában főtt, megpucolt burgonyát karikákra vágjuk. A hurkát langyos vízzel leöblítve megszabadítjuk a bőrétől, s fagyott állapotban felszeleteljük.
Mintha rakott krumplit készítenénk, rétegezzük a hozzávalókat: egy sor krumpli, amit sózunk, egy sor hurka - úgy, hogy a tepsi egyik felébe a májas, a másik felébe a véres kerüljön - tejföllel megöntözve. Az utolsó sor krumpli legyen, majd tejföl.

Előmelegített sütőben 180-190 fokon pirosra sütjük.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kifli » Rakott csirke III. » Pulyka rakottas » Sajtos rakott karfiol
» Rakott tök, vagy cukkini » Egyszerű rakott csirkemell » Brassói rakott káposzta » Virslis rakott kelbimbó
» Diós-meggyes rakott kifli » Gombás rakott csikemell » Római rakottas » Rakott káposztás kocka
» Belga rakott krumpli » Erdélyi rakott káposzta » Rakott krumpli tejszínnel » Gombás rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.