Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott karfiol, maradék pörköltből recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
maradék sertéspörkölt
1 nagyobb karfiol

tejföl
10 dkg rizs
margarin vagy olaj
sajt

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben félpuhára főzöm. A maradék pörköltet apró kockákra vágom. Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal vagy oljjal, leterítek egy réteg karfiolt, ráteszem a a pörköltet, a pörkölt szaftját előzőleg összekeverem tejföllel, ráteszem a pörköltre, majd az előzőleg megfőzött rizs következik, a maradék karfiolt a tetejére borítom, ráöntöm a maradék tejfölös szaftot, a tetejére reszelt sajtot szórok, és beteszem az előmelegített sütőbe. Addig sütöm, amíg a sajt szépen ráolvad.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos karfiol mikróban » Rakott csirketál » Karfiolfőzelék » Lazacos rakott burgonya
» Sziciliai rakott pacal » Muszaka (rakott padlizsán) » Fokhagymás rakott penne » Gyümölcsös-túrós rakottas
» Mandulás rakott pulyka » Karfiol hústakaró alatt » Inyenc rakott tészta » Karfiol rakottas
» Cukkinirakottas görögösen » Rakott tészta egyszerűen » Lerakott harcsa » Török rakott csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.