Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott karfiol, maradék pörköltből recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
maradék sertéspörkölt
1 nagyobb karfiol

tejföl
10 dkg rizs
margarin vagy olaj
sajt

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben félpuhára főzöm. A maradék pörköltet apró kockákra vágom. Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal vagy oljjal, leterítek egy réteg karfiolt, ráteszem a a pörköltet, a pörkölt szaftját előzőleg összekeverem tejföllel, ráteszem a pörköltre, majd az előzőleg megfőzött rizs következik, a maradék karfiolt a tetejére borítom, ráöntöm a maradék tejfölös szaftot, a tetejére reszelt sajtot szórok, és beteszem az előmelegített sütőbe. Addig sütöm, amíg a sajt szépen ráolvad.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott túrósburgonya » Gazdagon rakott cukkini » Répás rakottkrumpli » Maradékból rakott tészta
» Magyaros rakott tarhonya » Az én rakott cukkinim » Tejfölös-sajtos karfiol » Zellerrakottas sonkával
» Rakott karaj katamamamódra » Szalonnás rakott pogácsa » Tarhonyás rakottas » Galyasági rakottas
» Feta-sajtos rakott krumpli » Bacon-ös rakott csirkemell » Fűszeres rakott gomba » Túrós rakottas


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.