Tutireceptek.hu fejléc

Rakott karfiol, maradék pörköltből recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
maradék sertéspörkölt
1 nagyobb karfiol

tejföl
10 dkg rizs
margarin vagy olaj
sajt

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben félpuhára főzöm. A maradék pörköltet apró kockákra vágom. Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal vagy oljjal, leterítek egy réteg karfiolt, ráteszem a a pörköltet, a pörkölt szaftját előzőleg összekeverem tejföllel, ráteszem a pörköltre, majd az előzőleg megfőzött rizs következik, a maradék karfiolt a tetejére borítom, ráöntöm a maradék tejfölös szaftot, a tetejére reszelt sajtot szórok, és beteszem az előmelegített sütőbe. Addig sütöm, amíg a sajt szépen ráolvad.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott babapiskóta » Tejfölös karfiol leves » Mediterrán rakott zöldség » Sajtos sült karfiol püré
» Rakott gomba. » Rakott fincsi zöldbab » Virágos, rakott palacsinta » Rakott krumpli másként
» Csülkös karfiolsaláta » Rakottkáposzta » Rakott zöldbabom » Rakott csusza
» Diétás rakottkrumpli. » Rakottas zöldbab » Tejfölöskarfiol galuskával » Karfiolos rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.