Tutireceptek.hu fejléc

Rakott krumpli gazdagon recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
burgonya,tojás,virsli vagy kolbász,füstölt tarja,sajt,vöröshagyma,tejföl,húsos szalonna,olaj,zsemlemorzsa,só

Elkészítés:
Előkészítjük a hozzávalókat:a burgonyát megfőzzük héjában,megfőzzük a tojásokat,elősütjük a karikára vágott virslit vagy a kolbászt,elősütjük a szeletelt füstölt tarját.Külön serpenyőben megsütjük az apróra vágott vöröshagymát a kis kockára vágott húsos szalonnával.Az edényt,amiben megsütjük a rakott krumplit,kikenjük olajjal,majd zsemlemorzsával beszórjuk,hogy befedje mindenhol az edényt.A hozzávalókat megtisztítjuk,majd rétegezzük.Burgonya karikák,só,virsli,tarja szeletek,tojás karikák,só és sajt.Ilyenkor meglocsolom egy kis sült tarjának a zsírjával.Burgonya,só,virsli,tarja,tojás,só,sajt, egy kis sült zsír(én olajban szoktam sütni),burgonya,só.A tetejére egy mixet teszek.Ahány pohár tejfölt teszek a tetejére,annyi tojássárgát teszek bele,plusz hozzáadom a vöröshagymás szalonnát.Ezeket összekeverem és elsimítom a tetején.Szép pirosra megsütöm.

Tanácsok:
A sajtot lehet reszelve vagy szeletekre vágva,kinek hogy kényelmes.Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Joseph


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos rakott kelbimbó » Hamis paprikás krumpli » Túróval rakott zöldbab » Gombával rakott krumpli
» Kerti rakottas » Rakott diós metélt » Krumplileve-leves » Csórós csirke, gazdagon
» Csirkecomb gazdagon töltve » Fűszeres krumpli » Habos, rakott zsemle » Spenotos krumpli
» Feta-sajtos rakott krumpli » Rakott vagdalt » Csokis rakott palacsinta » Rakott paraj


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.