Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott nokedli darálhússal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Nokedlihez:
0,5 kg liszt,
3 tojás,
víz,


egy fej vöröshagyma,
40 dkg darált hús,
20 dkg füstölt sajt,
2 dl tejföl,
2 egész tojás

Elkészítés:
serpenyőben pirítsuk meg apróra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk tovább,izesítsük sóval, borssal és a kedvenc zöld főszerünkkel.
Vajazzunk ki egy tűzűlló tálat és tegyünk az aljára galuskát, majd húst, megint galuskát és húst.
Végül pedig galuskát megint.
A húsra szórhatunk egy kevés sajtot is.

Keverjük össze a sárgáját a tejföllel és a maradék reszelt sajttal, ezzel öntsük le az egészet.

Takarjuk le és 180C°-on süssük körülbelül 20 percig, majd még 10 percig tető nélkül is.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyergyói rakott tojás » Rakott édes-káposzta » Rakott "szejtán" » Rakott cukkini sajttal
» Túrós rakott alma » Rakott krumpli saját módra » Rakott káposzta juhsajttal » Csirkehúsos rakott tészta
» Rakott zöldségtál » Gombás rakott csikemell » Francia rakott burgonya » Rakott zeller
» Sajtos rakott krumpli » Új Nokedlis lecsó » Túróval rakott krumpli » Csülkös rakott makaróni


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.