Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott nokedli darálhússal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Nokedlihez:
0,5 kg liszt,
3 tojás,
víz,


egy fej vöröshagyma,
40 dkg darált hús,
20 dkg füstölt sajt,
2 dl tejföl,
2 egész tojás

Elkészítés:
serpenyőben pirítsuk meg apróra vágott vöröshagymát, majd adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk tovább,izesítsük sóval, borssal és a kedvenc zöld főszerünkkel.
Vajazzunk ki egy tűzűlló tálat és tegyünk az aljára galuskát, majd húst, megint galuskát és húst.
Végül pedig galuskát megint.
A húsra szórhatunk egy kevés sajtot is.

Keverjük össze a sárgáját a tejföllel és a maradék reszelt sajttal, ezzel öntsük le az egészet.

Takarjuk le és 180C°-on süssük körülbelül 20 percig, majd még 10 percig tető nélkül is.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú rakott káposzta » Tavaszi rakott kel » Lowcarb rakott kel » Rakott őszibarack
» Rakott brokkoli 2. » Pórés-karfiolos rakottas » Ananászos rakott csirke » Rakott tyúkmell
» Virslis rakott cukkini » Rakott zöldbab 2. » Sajtos rakott karfiol » Hurkás rakott krumpli
» Húsos rakott karfiol 2. » Darált hússal rakott penne » Almás rakott kakaóskalács » Rakott sajtos hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.