Tutireceptek.hu fejléc

Rakott piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
két csomag babapiskóta
tej
rum
cukor
puding
tejszínhab
csokireszelék

Elkészítés:
Előveszünk egy nagy tálat. a babapiskótákat rumos cukros tejben beáztatjuk, megfőzzük a pudingot(mindenki az ízlése szerint) és rétegezzük, egy sor piskóta egy réteg puding amíg a tál tele nem lesz. a tetetjére tejszínhabot teszünk, esetleg csokireszeléket, vagy csokit lehet rá csurgatni. aztán be a hűtőbe, és lehet is enni.

Tanácsok:
nem minden babapiskóta egyforma, van amelyik hamar megpuhul, de van amelyik 20 perc után is kemény. vagyis én már találkoztam ilyennel:))

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: sok kcal

A receptet beküldte: piccur


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás rakott csirkemell » Rakott nokedli » Balázska rakottas » Rakott tészta (édes)
» Del-amerikai rakott rizs » Rakott melegszendvics » Rakott zöldbab 2. » Rakott sajtos hús
» Málnás babapiskótás szelet » Rakott pacal camembert-rel » Rakott zölborsó » Tejfölös piskóta
» Erdélyi Piskóta » Fokhagymás rakott csirke » Rakott vagdalt » Rakott zöldbabom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.