Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott tarhonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
25 dkg tarhonya
25 " zöldpaprika
15 " vöröshagyma
15 " paradicsom
2 dl tejföl
4 db főtt tojás
2 pár virsli
15 dkg reszelt sajt
1 dl olaj
pirospaprika

bors

Elkészítés:
A tarhonyát kevés oljban aranysárgára pirítjuk, és dupla mennyiségű forró vízzel felöntjük.Fedő alatt, takarékon puhára pároljuk. Az apróra vágott hagymát kis olajban megfonnyasztjuk, pirospaprikával megszórjuk, beletesszük a feldarabolt zöldpaprikát, paradicsomot,sózzuk borsozzuk (lecsót készítünk belőle). Amikor elkészült, belekeverjük a tejfölt. A virslit felkarikázzuk. Kivajazott tűzálló tál aljára terítjük a tarhonya 1/3-át,rátesszük a lecsó felét, majd a karikára vágott tojás felét és a virsli felét, aztán megint a tarhonya,lecsó,tojás, virsli, végül tarhonya. A tetejét meglocsoljuk a tejfölös lével, reszelt sajtot hintünk rá és jól átsütjük.

Tanácsok:
Olcsó, gyors és ízletes.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: sok kcal
Szénhidráttartalom: sok gramm
Zsírtartalom: kevés gramm

A receptet beküldte: ila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott csirkee » Rakott krumpli Ági módra » Tavaszi tarhonyás hús » Rakott tészta brokkolival
» Gombás rakott káposzta » Darált hússal rakott penne » Rakott krumpli » Rakott karalábé rizzsel
» Rakott spagetti 2. » Rakott túrós derelye » Rakott tojás » Rakott csülök
» Tarhonya kuktában » Rakott cukkini ala Niobe » Rakott zöldségtál » Rakott padlizsán


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.