Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rakott zölborsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús, 4 db tojás, 35 dkg zölborsó 2 zsemle, só, bors pici piros paprika, 1o dkg reszhelt sajt fél vöröshagyma

Elkészítés:
3 db tojást keményre főzünk és félre tesszük. A darált húsból és zsemléből fasirtot készitünk a szokásos modon/fokhagyma nélkül/ egy jenait jól kizsirozunk, a fasirt felét bele fektetjük, rá helyezzük a zöldborsót és evőkanálal mélyedéseket /fészkeket/ vájunk bele és ide tesszük a megfőtt tojásokat félbe vágunk hosszába a sárgájával lefelé, erre ráhelyezzük a megmaradt
húst elsimitjuk, és bőven meg szorjuk reszelt sajtal.majd 40-50 percig szép lassan megsütjük és tálaljuk.

Tanácsok:
A zöldborsót ha friss akkor kicsit elő főzzük, de a fagyasztottat és a konzervet nem kell.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kelkáposzta másképp » Tojásos rakott karfiol » Ananászos rakott karaj » Almás-diós rakott metélt
» Sütő tökös rakott tál » Gombás rakott palacsinta » Birsalmával rakott tészta » Balázska rakottas
» Rakott hagymás burgonya » Rakott burgonya sonkával » Túróval rakott krumpli » Rakott zöldségtál
» Káposztával rakott párizsi » Rakott juhtúrós laska » Mediterrán rakott zöldség » Babos rakottkarfiol


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.