Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb vagy kicsontozott gerinc,
3 evőkanál liszt,
2 tojás,
1 kis citrom,
ízlés szerint só,
3-4 evőkanál zsemlemorzsa a bundázáshoz,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, széleit bevagdossuk, hogy sülés közben ne ugorjon össze. Nem kell kiklopfolni! Mindkét oldalán megsózzuk, majd lisztbe mártjuk. Felvert tojásba forgatjuk, végül zsemlemorzsában meghempergjük és bő, forró olajban szép világos barnára sütöm. A fölösleges olajat leitatjuk róla. Fejes saláta vagy citromos krumplissaláta illik hozzá.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpaníros rántotthús » Dupla rántott sajt » Olasz rántotta » Rántott csirke sütőben
» Rántott töltött máj » Rántott zöldségfélék » Rántott keltekercs » Olaszos rántotta
» Cukkínis tojásrántotta » Hamis rántott hús » Rántott diós csirkemell » Rántott zöldséggolyók
» Citromos bárányszelet » Rántott palacsinta » Görög rántotta » Burgonyás rántotta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.