Tutireceptek.hu fejléc

Rántott bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb vagy kicsontozott gerinc,
3 evőkanál liszt,
2 tojás,
1 kis citrom,
ízlés szerint só,
3-4 evőkanál zsemlemorzsa a bundázáshoz,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, széleit bevagdossuk, hogy sülés közben ne ugorjon össze. Nem kell kiklopfolni! Mindkét oldalán megsózzuk, majd lisztbe mártjuk. Felvert tojásba forgatjuk, végül zsemlemorzsában meghempergjük és bő, forró olajban szép világos barnára sütöm. A fölösleges olajat leitatjuk róla. Fejes saláta vagy citromos krumplissaláta illik hozzá.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott disznótöke » Tejfölös rántott tök » Rántott tofu barna rizzsel » Hagymás tofurántotta
» Sajtos rántott kelkáposzta » Nori féle tojásrántotta » Sajtos rántott brokkoli » Rántott cékla sajtszósszal
» Sajtos rántott csirkemáj » Sarah rántotta » Rántott sajt majonézzel » Szőlőhegyi rántott tojás
» Rántott tök.. » Húsvéti tárkonyos bárány » Rántott párizsi » Krumplis rántotta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.