Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg báránycomb vagy kicsontozott gerinc,
3 evőkanál liszt,
2 tojás,
1 kis citrom,
ízlés szerint só,
3-4 evőkanál zsemlemorzsa a bundázáshoz,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A húst felszeleteljük, széleit bevagdossuk, hogy sülés közben ne ugorjon össze. Nem kell kiklopfolni! Mindkét oldalán megsózzuk, majd lisztbe mártjuk. Felvert tojásba forgatjuk, végül zsemlemorzsában meghempergjük és bő, forró olajban szép világos barnára sütöm. A fölösleges olajat leitatjuk róla. Fejes saláta vagy citromos krumplissaláta illik hozzá.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habkönnyű rántotta » Báránygerinc sütve » Rántott gomba töltve » Rántott krumpli II.
» Rántott gríz 2. » Bárány és gyümölcs kebab » Rántott palacsinta 2 » Paradicsomos báránysült
» Rántott káposztaszeletek » Rántott paradicsom » Rántott csuka » Burgonyás rántotta
» Citromos báránysült » Dióval rántott csirkemell » Rántott kel » Rizs darát bárányhússal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.