Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott brokkoli variációk recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
Fél kg friss brokkoli

4 tojás
20 dkg liszt
zsemlemorzsa
kevés szezámmag
5 dkg reszelt trappista sajt
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A rózsáira szedett brokkolit sós vízben néhány percig előfőzzük.
Felét panírozzuk: liszt, tojás, szezámmaggal kevert zsemlemorzsa.
A maradék lisztből és tojásból nem túl sűrű palacsintatésztát keverünk, kevés sóval, hozzáadjuk a reszelt sajtot. A brokkolirózsák másik felét ebbe a masszába mártjuk.
Bő, nem túl forró olajban világosra sütjük, vigyázva, meg ne égjen.

Tanácsok:
Párolt petrezselymes rizs és tartármártás illik hozzá.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: mmacus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás rántott hús » Tejfölös brokkoli leves » Hagymás rántott csirkecomb » Sajtos brokkolis krémleves
» Brokkolis zöldbablevesem » Májas rántotta » Rántott hús extra » Diós rántott ponty
» Brokkolis pulyka » Brokkolis krumplifelfújt » Brokkolis tészta » Rántott töltött kifli
» Rántotta görögösen » Rántott keltekercs » Rántott töltött máj » Baconos rántott camembert


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.