Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott gomba töltve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
személyenként 4 gombafej
15 dkg puha kenőmájas

A panírhoz
liszt
tojás
zsemlemorzsa


olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gombákat megtisztítjuk, tönkjüket kiszedjük most nincs rá szükségünk. A tönkök helyét púpozottan megrakjuk kenőmájassal, és "összeragasztjuk" kettesével a gombafejeket.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük, majd bő, forró olajban kirántjuk. Itatósra szedjük, párolt rizzsel és majonézzel kínáljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gomba gazdagon » Parmezános rántott surimi » Gombás zakuszka » Gombás rizottó (Nők lapja)
» Borsos gomba » Rizses-gombás sült csirke » Gombás marhahús finoman » Rántott rudacskák
» Tonhal sajttal és gombával » Jégsaláta gombával » Gombaforma de mégse az » Gombás felfújt
» Krumpli - töltve » Töltött rántotta » Gombás spárga » Rántott zsemlék


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.