Tutireceptek.hu fejléc

Rántott gomba töltve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
személyenként 4 gombafej
15 dkg puha kenőmájas

A panírhoz
liszt
tojás
zsemlemorzsa


olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gombákat megtisztítjuk, tönkjüket kiszedjük most nincs rá szükségünk. A tönkök helyét púpozottan megrakjuk kenőmájassal, és "összeragasztjuk" kettesével a gombafejeket.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük, majd bő, forró olajban kirántjuk. Itatósra szedjük, párolt rizzsel és majonézzel kínáljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás csirketekercs » Gombás kiflik » Gombás táskák » Zöldborsós gombaleves
» Sonkás vagy gombás batyu » Rántott brokkoli variációk » Gomba savanyúság » Muffinformában sült gomba
» Gomba gazdagon » Gombás vegyessaláta » Mikrós rántotta » Gombaleves Juca módra
» Gombás szarvastokány » Húsos-gombás cserépedény » Rántott szendvics 4. » Padlizsán gombával sütve


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.