Tutireceptek.hu fejléc

Rántott gomba töltve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
személyenként 4 gombafej
15 dkg puha kenőmájas

A panírhoz
liszt
tojás
zsemlemorzsa


olaj a sütéshez

Elkészítés:
A gombákat megtisztítjuk, tönkjüket kiszedjük most nincs rá szükségünk. A tönkök helyét púpozottan megrakjuk kenőmájassal, és "összeragasztjuk" kettesével a gombafejeket.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába hempergetjük, majd bő, forró olajban kirántjuk. Itatósra szedjük, párolt rizzsel és majonézzel kínáljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott csirkecombfilé » Csirkemelles rántotta » Rakott csirke gombával » Gombás szelet
» Csirkés-gombás lasagne » Sajtos rántott nyúlcomb » Sajtos gombás stangli » Sajtos, gombás galuska
» Gombaleves Juca módra » Gombaropogós vagy krokett » Szőlőhegyi rántott tojás » Sült, gombás rizottó
» Húsos rántott karfiol » Gombás szoljanka » Bolondos gomba » Böbsi gyors rántott sajtja


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.