Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1,5 kg harcsa
25 dkg zsemlemorzsa
25 dkg zsír
5 dkg liszt
4 db tojás


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk és fél óráig hagyjuk állni.
Liszttel meghintjük, felvert tojásba majd morzsába forgatjuk és forró zsírban pirosra sütjük.
Még melegen tálaljuk.


A receptet beküldte: Hmv.

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott hagyma » Habkönnyű rántotta » Rántott zöldséggolyók » Töltött rántott virsli
» Húsvéti rántott sajt » Folyami rák harcsával » Rántott gomba töltve » Görög rántott hús
» Rántott pulykamell » Krumplis rántotta » Afrikai harcsa tepsiben » Virslis rántott pulylamell
» Bundás virsli rántottával » Kapros harcsapaprikás » Sajtos rántott csirkemáj » Kukoricás rántott karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.