Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott hús parmezános morzsában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

8 szelet karajszelet (egyenként 10 dkg-os)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hússzeletek mindkét oldalát besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal. A húst hagyományos módon panírozzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, legvégül a parmezános morzsába forgatjuk. Forró olajban ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rántott patisszon » Hagymás rántott cukkini » Agglegény rántotta » Rántott gríz
» Rántott zöldséggolyók » Sajtos rántott karfiol » Töltött rántott tojás » Rántott Sárgarépa
» Rántott túró » Rántott karaj tepsiben » Rántott hagyma » Rántott diós csirkemell
» Bundás virsli rántottával » Almás rántott sajt » Mikrós rántotta » Cukkinis rántotta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.