Tutireceptek.hu fejléc

Rántott kenőmájas recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
kenőmájas bélben
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A kenőmájast 4-5 dkg-os szeletekre felszeleteljük.
A szeleteket szétlapítjuk kb. 1 cm vastagra.
Szokásos módon panírozzuk.
Forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Olyan májast válasszunk,ami nem túl drága,és szeletelhető.

Érdemes kétszer panírozni,mint a sajtot,könnyebb dolgozni vele.

Feltétnek, vagy köret mellé (rizs,burgonya,zöldség)nagyon finom és olcsó étel.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dióval rántott csirkemell » Rántott brokkoli » Agglegényrántotta » Rántott csirkeszív
» Töltött rántott tojás » Szőlőhegyi rántott tojás » Olasz rántotta » Rántott sajt majonézzel
» Kapros rántott cukkini » Rántott burgonya » Rántott csirkecombfilé » Rukkolás-baconos rántotta
» Rántott csiga » Rántott hagyma » Rántott cékla sajtszósszal » Májas rántotta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.