Tutireceptek.hu fejléc

Rántott pacal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg pacal
3 tojás
15 dkg zsemlmemorzsa
10 dkg liszt

bors
babérlevél
kakukfű
vöröshagyma
olaj
2-3 zuzott fokhagyma gerezd

Elkészítés:
A pacalt nagyon sok víben jól átmossuk, és vöröshagyma,babérlevél,só és annyi víz hogy jól ellepje 3-4 órahosszáig lassú tüzön puhára főzzük.

Át mossuk, és tenyérnyi darabokra vágjuk fokhamával, kakukfüvel borssal megszorjuk szokásos modon bepanirozzuk, és kisütjük olajban.

Hagymás, vagy majorannás krumplival tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Török pacalleves » Pacal rántva » Rántotta tekercs » Rántott kenőmájas
» Görög rántott hús » Rántott csuka » Szarvaspacalleves » Rántott burgonya gombóc
» Sajtos rántott karfiol » Rántott káposztaszeletek » Krumplis rántotta » Laktató rántott leves
» Pacal gulyás » Dióval rántott csirkemell » Rántott hagyma » Kukoricás rántott karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.