Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott szendvics 4. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Pár vékony szelet kenyér
5 dkg reszelt sajt
20 dkg bármilyen ehető gomba
1 fej vöröshagyma
1 késhegynyi só
1 kávéskanál fűszerkeverék (vegeta v. delikát)
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál olaj

Panírozáshoz:
tojás
zsemlemorzsa

Kisütéshez:
olaj

Elkészítés:
A hagymát felkockázva egy serpenyőben vagy wokban olajon késhegynyi sóval megdinszteljük, hozzáadjuk a húsdarálón ledarált gombát, őrölt borsot, fűszerkeveréket, s amikor zsírjára sült elkeverjük benne a sajtot.
A kenyérszeletekből pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk, megkenjük a kihűlt masszával, kettőt-kettőt lazán összenyomva, tojásban, zsemlemorzsában meghempergetve forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántotta tekercs » Töltött rántott virsli » Rántott burgonya gombóc » Paprika szendvics
» Rukkolás-baconos rántotta » Rántott palacsinta 2 » Böbsi gyors rántott sajtja » Melegszendvics finoman
» Melegszendvics 2 » Rántott szendvics 1. » Burgonyapürés szendvics » Francia melegszendvics
» Rántott diós csirkemell » Rántott kel » Rántottsajtos libamáj » Fűszeres kirántott karaj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.