Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott szendvics 4. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Pár vékony szelet kenyér
5 dkg reszelt sajt
20 dkg bármilyen ehető gomba
1 fej vöröshagyma
1 késhegynyi só
1 kávéskanál fűszerkeverék (vegeta v. delikát)
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál olaj

Panírozáshoz:
tojás
zsemlemorzsa

Kisütéshez:
olaj

Elkészítés:
A hagymát felkockázva egy serpenyőben vagy wokban olajon késhegynyi sóval megdinszteljük, hozzáadjuk a húsdarálón ledarált gombát, őrölt borsot, fűszerkeveréket, s amikor zsírjára sült elkeverjük benne a sajtot.
A kenyérszeletekből pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk, megkenjük a kihűlt masszával, kettőt-kettőt lazán összenyomva, tojásban, zsemlemorzsában meghempergetve forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános rántott surimi » Rántott hús (anti-candida) » Diós rántott ponty » Rántott csirkeszív
» Töltött rántott cukkini » Tojásos szendvics sütőben* » Burgonyás rántotta » Extra rántott sajt
» Garnélás szendvics » Mandulás rántott hal » Palacsintaszendvics » Csirkemelles rántotta
» Kapros rántott cukkini » Rántott tojáskrokett » Rántott tejbe gríz » Szendvicstorony


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.