Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rántott tojás - 1. recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
tojás
zsemlemorzsa

őrölt feketebors
zsiradék

Elkészítés:
Egy tálcára, vagy a gyúródeszkára zsemlemorzsát hintünk, majd annyi lyukat kell a morzsába vájni, ahány tojást meg szeretnénk sütni. A kivájt mélyedésekbe beleütünk egy-egy tojást, majd az egészet jól lefedjük egy újabb réteg morzsával és 20 percig pihentetni hagyjuk.

A 20 perc elteltével a tojások felszívtak egy adag zsemlemorzsát, egy lapos fakanállal, vagy kiszedőkanállal a tojások alá nyúlva, azokat közvetlenül a zsírba tesszük. Ízlés szerinti keménységre sütjük, közben egyszer átforgatjuk, hogy a tojások másik oldala is megpiruljon.

Tetszőleges körettel kínálható.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tej-tojás mentes piskóta » Tojásos szendvicskrém » Tojásfasírt* » Tojáslikőrös muffin
» Rántott pulykamell » Rántott paprikás kelbimbó » Sajtos rántott patisszon » Mandulatej tojáslikőrrel
» Rántotta csirkemellel » Tojáslikőr (laktózmentes) » Mandulás rántott cukkini » Sóskamártás tükörtojással
» Fokhagymás rántott hús » Gombás tojásfasírt » Rántott kacsamell chipsben » Tojásos nyúl


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.