Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbarabólé recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
hozzávalók 4 főre
500 g rebarbara
1 mk kakukkfű
1 tk ánizs
1 zöld citrom, darabokban levágott héja
200 g nád-, barna-, vagy sima cukor
50 ml bodzaszirup/ szörp
400 ml fehérbor
400 ml pezsgő

Elkészítés:
A rebarbarát letisztítjuk, feldaraboljuk, fazékba tesszük a kakukkfűvel, ánizzsal, zöld citrom héjjal, cukorral, felöntjük 5 dl vízzel és 20 percig főzzük.
Szűrön leszűrjük. Hozzákeverjük a bodzaszirupot, majd hűtőbe tesszük.
Ha lehűlt, a fehérborral és pezsgővel keverve fogyasztjuk.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rumos ananász » Ambassador » Rebarbarás jeges tea » Narancsos bodzaszörp
» Gyümölcsös pezsgő » Koktél gyerek bulira Sangria » Szilvás joghurt » Hesitation
» Garibaldi Long-drink (12 cl) » Ballet russe » Bor likőr » Csoki likőr
» Fallen Angel - Ausztrália » Teapuncs » Chicago » Sundower


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.