Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rizses, felvágottas krokett recept

Kategória:
 Reform ételek

Hozzávalók:
10-12 dkg. párolt rizs/maradék/
10 felvágott
1 db.tojás
1 teáskanál finomra vágott petrezselyem,
1-2 evőkanál liszt
a panírozáshoz liszt, tojás, és zsemlemorzsa, és olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A rizst keverje össze az apróra vágott felvágottal, 1 db. tojással, petrezselyemmel és annyi leszttel, hogy összetapadjon.
8 db. rudat formázzon, és hagyományosan panírozza be.
Forró, bő olajban süsse ki. A z olajból kivéve tegye szalvétára, hogy a felesleges olajat leitassa.

Tanácsok:
Főzelékek mellé kitűnő csemege.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: kalmanica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkoli krokett » Lencse krokett » Rizses húsgombóc » Rizses, kukoricás csirke
» Zöldséges rizsestál » Rizskrokett » Rizses rakott zöldség » Zöldséges rizses csirke
» Rizses fokhagymaleves » Rizses finom torta » Tojás krokett » Rizses csoki
» Sonkás burgonyakrokett » Répás-rizses édesség » Sajtos krokett » Cukkini-krokett másképpen


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.