Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Rókagombás rizses hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirkemell filé
10 dkg barnarizs
40 dkg sárga rókagomba
2 db paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
snidling ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma
friss bazsalikom ízlés szerint
1 ek olívaolaj

Elkészítés:
A rizst a csomagon olvasható leírás szerint elkészítjük. (a barna rizst általában 45 percig kell főzni)
Miközben fő a rizs, a csirkemellet és a hagymát felkockázzuk.
Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben olajon hagymát pirítunk.
Felkockázzuk a paradicsomot.
A hagymához hozzáadjuk a húskockákat és a paradicsomot.
A rókagombát megmossuk, feldaraboljuk és hozzáadjuk a húsos raguhoz, amit elkészülte előtt fűszerezünk.
Ha a rizs is elkészült, hozzákeverjük a gombás-paradicsomos csirkét.
Tálalás előtt még összefőzzük, megpirítjuk.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses husi » Tepsis rizses hús » Rizses zúzaragu » Zöldborsós-rizses borjú
» Rizses csirke » Rizses-gombás sült csirke » Zöldséges-rizses csirkemáj » Rizses csokoládé
» Tepsis rizses csirke » Rizses gomba bácskai módra » Rizses krémleves » Pikáns rizses lencse
» Rizses fokhagymaleves » Rizses húsgombóc » Csirkés rizseshús » Rizses vacak á'la Szaszi


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.