Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Római tálban sült csülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kicsontozott csülök
fél doboz sör

bors
provence-i fűszer
2 hagyma
3 gerezd fokhagyma
4-5 ek. ketchup
4-5 ek. mustár
rozmaring ág

Elkészítés:
Készítettem egy pácot a hozzávalókból. A hagymákat nagyobb darabokra vágtam, ketchupot, mustárt és a sört összekevertem, ment bele a hagyma és a fokhagyma, jó sok fűszer is. A megmosott csülköket kétfelé vágtam, majd a pácban fél órát pihentettem.

A római tálat előző este vízbe áztattam, ebbe öntöttem bele a páclével együtt a csülköket. Előmelegített sütőben 1, 5-2 órán keresztül kellett sütni. Amikor a hús már megpuhult, a fedőt levéve a tetejét megpirítottam.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mecseki boros csülök » Fűszeres szarvascsülök » Csülökpörkölt bográcsban » Vörösboros csülökgulyás
» Tepsis rakott csülök » Római saláta » Római leves » Kímélő kocsonya csülökkel
» Karajba zárt csülök » Jénai tálban sült bab » Csülök pörkölt bográcsban » Káposztaleves csülökkel
» Göngyölt csülök » Vendégváró csülök » Cipóban sült csülök » Sörös mézben sült csülök


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.