Tutireceptek.hu fejléc

Római tokány recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 dl joghurt
60 dkg sertéscomb
5 dkg vaj
15 dkg gomba
5 dkg reszelt sajt
2 fej vöröshagyma

bors
mustár

Elkészítés:
A megtisztított és hasábokra vágott burgonyát az előzőleg már beáztatott római tál aljára tesszük.A seréscombot vékony csíkokra a gombát vékony szeletekre vágjuk,a hagymát fölkarikázzuk.Az egészet összekeverjük a joghurttal.Sózzuk,borsozzuk,mustárral ízesítjük,és a burgonyára halmozzuk.A tetejére morzsoljuk a vajat,és megszórjuk a reszelt sajttal.
A lefedett tálatt hideg sütőbe tesszük.Először kis lángon.majd közepes lángon sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses csirke római tálban » Hagymás-borsos tokány » Zöldséges tokány » Sertéstokány
» Római szelet » Húsos zöldségtokány » Káposztás böllértokány » Céklatokány
» Erdélyi borsos tokány » Csirkemájas csirketokány » Kapribogyós sertés-tokány » Hentes tokány
» Libamáj római tálban » Csirke római tálban » Római leves » Szüreti vincellér tokány.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.