Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Római tokány recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 dl joghurt
60 dkg sertéscomb
5 dkg vaj
15 dkg gomba
5 dkg reszelt sajt
2 fej vöröshagyma

bors
mustár

Elkészítés:
A megtisztított és hasábokra vágott burgonyát az előzőleg már beáztatott római tál aljára tesszük.A seréscombot vékony csíkokra a gombát vékony szeletekre vágjuk,a hagymát fölkarikázzuk.Az egészet összekeverjük a joghurttal.Sózzuk,borsozzuk,mustárral ízesítjük,és a burgonyára halmozzuk.A tetejére morzsoljuk a vajat,és megszórjuk a reszelt sajttal.
A lefedett tálatt hideg sütőbe tesszük.Először kis lángon.majd közepes lángon sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Római csirke » Lecsós-virslis "tokány" » Rizses csirke római tálban » Csőtészta római módra II.
» Római ragu » Borsos tokány marhahússal » Római leves » Zöldséges tokány
» Vadas marhatokány » Zöldborsós sertéstokány » Sertéshava római tálban » Tejszínes csirketokány
» Sertéstokány » Csirkecomb római tálban » Csirkemáj római tálban » Római rakottas


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.