Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Roston sült csirkecomb curry ízesítéssel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Személyenként egy-két csirkecomb
só,
bors,
curry por,
olaj

Elkészítés:
Csontozzuk ki a combikákat, hogy gyorsan és könnyen átsülhessenek.A bőrét, ( bár a koleszterin miatt tiltva lenne-:)),ne szedjük le, mert az védi és ízesíti a husikát.
( aztán ki, ki lelkiismerete szerint " bűnözik, vagy sem, ha az ekészült combot bőrével eszi-e meg, vagy sem-:))
Tehát sózzuk, borsozzuk a húst majd megszórjuk néhány csipet curry porral.
Pici olajjal, vagy füstölt szalonnával kenegetve a a parázs fölé helyezzük és roston megsütjük.

Tanácsok:
Köretként lehet fóliában tekert és a parázson megsütött krumplit és sok, sok, hűtött vegyes salátát ( saját izlés szerint pl. fejes saláta, uborka, hagyma, retek, + salátaöntet)tálalni.
Remek esti szórakozás akár csak a családnak, de társasági programnak is kíváló
Itókának kínálhatunk telt fehérbort, vagy egy könnyebb vörösbort .
Megjegyzem ez a "vacsora " nem a szigorúan vett diétás menük köréhez tartozik.
Viszont, derűt, jó hangulatot hoz a családi , baráti fészekbe!
Jó étvágyat, jó szórakozást!
Egészségünkre!! Prosit!

Elkészítési idő: 25 perc
Zsírtartalom: nem diétás gramm

A receptet beküldte: M. Monroe


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes-currys csirke » Sokadik töltött csirkecomb » Lecsós csirkecomb » Csirkecomb almaszósszal
» Almás csirkecombok » Csirkecomb mustármártásban » Currys körök virslivel » Kedvenc csirkecombom
» Roston sütött szalonka » Csirkecomb görögösen » Roston sült oldalas » Gyömbéres csirkecomb
» Boros csirkecombok » Ananászos csirkecomb » Bajor csirkecomb » Indiai csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.