Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Roston sült gombák, gorgonzolás kínai kel salátával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 nagyobb kínai kel,
4 dl tejszín,
20 dkg gorgonzola sajt,
2 dl olívaolaj,
só,
darált bors,
3 gerezd fokhagyma,
15 db nagyfejű barna csiperkegomba,
4 ág friss kakukkfű,
olívaolaj,

Elkészítés:
A kínai kelt vágjuk kisebb falatnyi darabokra.
Az öntethez tegyük egy edénybe a sajtot, a fokhagymát és a tejszínt.
Sózzuk, daráljunk rá borsot, és csorgassunk rá olívaolajat.
Kézi mixerrel turmixoljuk simára.
Ha szükséges vízzel hígítsuk fel, majd ezzel csorgassuk meg a salátát.

A gombák szárait törjük ki, majd a külső felületét mossuk meg. A belső felületére daráljunk borsot, tépkedjünk rá a kakukkfűlevelekből.
Forrósítsunk fel egy nagy serpenyőben pár evőkanál olívaolajat, majd süssük mindkét oldalát pár percig pirosra.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos hasé salátával » Kínai kel leves » Kínai fafü leves » Kínai zöldséges tészta
» Kínai tésztasaláta » Kínai malacleves » Kínaikel krémleves » Fincsi kinai kel saláta
» Kínai reteksaláta » Kínai serpenyős zöldség » Kinai hús » Spanyol marinált gombák
» Töltött paradicsomgombák » Kínai husi angol zellerrel » Lazac roston » Főzelék kínai kelből


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.