Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Roston sült gombák, gorgonzolás kínai kel salátával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 nagyobb kínai kel,
4 dl tejszín,
20 dkg gorgonzola sajt,
2 dl olívaolaj,
só,
darált bors,
3 gerezd fokhagyma,
15 db nagyfejű barna csiperkegomba,
4 ág friss kakukkfű,
olívaolaj,

Elkészítés:
A kínai kelt vágjuk kisebb falatnyi darabokra.
Az öntethez tegyük egy edénybe a sajtot, a fokhagymát és a tejszínt.
Sózzuk, daráljunk rá borsot, és csorgassunk rá olívaolajat.
Kézi mixerrel turmixoljuk simára.
Ha szükséges vízzel hígítsuk fel, majd ezzel csorgassuk meg a salátát.

A gombák szárait törjük ki, majd a külső felületét mossuk meg. A belső felületére daráljunk borsot, tépkedjünk rá a kakukkfűlevelekből.
Forrósítsunk fel egy nagy serpenyőben pár evőkanál olívaolajat, majd süssük mindkét oldalát pár percig pirosra.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai kel leves » Gorgonzolás csirkecomb » Kinai salata » Tojásos nokedli salátával
» Kínai kel kicsit másképp » Roston sült lazac » Kínai malacleves » Kínai kelkáposzta főzelék
» Kínai gyöngyök » Kínai kel - saláta » Kínai csípős leves » Diétás marha (kínai étel)
» Kínai grillpecsenye » Kínai krémes » Rostonsült padlizsán » Gombaköret


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.