Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Roston sült gombák, gorgonzolás kínai kel salátával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 nagyobb kínai kel,
4 dl tejszín,
20 dkg gorgonzola sajt,
2 dl olívaolaj,
só,
darált bors,
3 gerezd fokhagyma,
15 db nagyfejű barna csiperkegomba,
4 ág friss kakukkfű,
olívaolaj,

Elkészítés:
A kínai kelt vágjuk kisebb falatnyi darabokra.
Az öntethez tegyük egy edénybe a sajtot, a fokhagymát és a tejszínt.
Sózzuk, daráljunk rá borsot, és csorgassunk rá olívaolajat.
Kézi mixerrel turmixoljuk simára.
Ha szükséges vízzel hígítsuk fel, majd ezzel csorgassuk meg a salátát.

A gombák szárait törjük ki, majd a külső felületét mossuk meg. A belső felületére daráljunk borsot, tépkedjünk rá a kakukkfűlevelekből.
Forrósítsunk fel egy nagy serpenyőben pár evőkanál olívaolajat, majd süssük mindkét oldalát pár percig pirosra.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai gyöngyök » Hagymás hús kínai módra » Kínai egytálétel » Kinai egyveleg
» 10 perces kínai tészta » Kínaikel-saláta gyorsan » Gombakrémes csirkemell » Kínai dióleves
» Kinaikel saláta gazdagon » Csirkemáj kínai módra » Kínai zöldséges tészta » Kínai sült rizs
» Kínai tésztás csirke » Roston sült lazac » Gombaköret » Cigánypecsenye roston


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.